Pro Kihniö -avustus


Näin haet avustusta ja raportoit sen käytöstä:

1. Mieti hanke

Tämä on kaikkein tärkein kohta. Mieti tarkkaan ja perustele hyvin, miten projektinne tai hankkeenne edistää Kihniön elinvoiman ja viihtyvyyden paranemista. Jos haet stipendiä niin mieti, miksi juuri sinä ansaitsisit stipendin. 

2. Täytä avustushakemus

Pro Kihniö -avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Täytäthän lomakkeen huolellisesti.  Lomake tulee täyttää kerralla, sillä keskeneräinen lomake ei tallennu eikä lomakkeen täyttämistä voi jatkaa myöhemmin.

Suosittelemme hakemuksen valmistelemista etukäteen vaikka tälle tekemällemme word-pohjalle, joka sisältää hakemuksen kysymykset. Word-dokumentista on sitten helppo kopioida valmiiksi mietityt tekstit itse lomakkeelle. Huomaathan, että avustus tulee hakea verkkosivun lomakkeella, Word-dokumentti on avuksesi, mutta se ei käy avustushakemuksena. 

3. Odota avustuspäätöstä

Avustuksen saamisesta päättää Pro Kihniö ry:n hallitus. Hallitus kokoontuu 4 kertaa vuodessa ja hakemuksesi käsitellään ensimäisessä kokouksessa avustushakemuksen saapumisen jälkeen. 

Me haluaisimme, että saat avustuksen. Siksi kehoitammekin jättämään avustushakemuksen vähintään kahta viikkoa ennen kokousta, jotta voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja ja ehdimme perehtymään hakemukseesi.

4. Maksu ja raportointi

Hyväksytty avustus maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille hallituksen käsittelyn jälkeen.

Hakijan pitää raportoida ja toimittaa tarvittavat dokumentit kuukauden kuluessa tapahtuman, investoinnin tai vastaavan toteutumisesta. Mikäli raportointia ei tehdä, on avustuksen saaja velvoitettu palauttamaan avustus Pro Kihniö ry:lle. Mikäli avustuksen kohde jää toteuttamatta tai toteutuu osittain, tulee avustus palauttaa kokonaisuudessaan tai osin Pro Kihniö ry:lle.

Raportointilomakkeen löydät täältä.

Mitä tuemme ja millaisilla summilla?

Elinvoimaa & viihtyvyyttä

Käyttökohde voi olla  esim. pienet investoinnit, tapahtuman järjestäminen tai kehittämishankkeiden omarahoitusosuudet. Olemme avoimina hyville ideoille ja ehdotuksille!

100 - 1000 euron
avustus

Ohjenuorana on, että avustus voi kattaa maksimissaan puolet kokonaiskustannuksista.

Hakuaika on
jatkuva

Hallitus kokoontuu käsittelemään saapuneita hakemuksia ainakin neljästi vuodessa. Hyväksytty avustus maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille hallituksen käsittelyn jälkeen.